TERMENI GENERALI

Prezentul document – ”Termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.magicbowl.ro” (denumite în continuare „Termeni și Condiții”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.magicbowl.ro (denumit în continuare „Site-ul” și/sau „magicbowl.ro”), și are valoarea unei convenții încheiate între SC PRIMUL VIS SRL, în calitatea sa de proprietar și administrator al Site-ului, și orice persoană care vizitează ori accesează Site-ul (denumită în continuare „Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni și Condiții, ori a oricărei prevederi din acestea, atrage obligația persoanei respective de a înceta de îndată accesarea Site-ului, iar accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta, precum și a oricărui component al acestuia, constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor și a oricărei prevederi din acestea.

DEFINIȚII

Navigarea pe acest Site, culegerea informațiilor și efectuarea unei Comenzi reprezintă acordul Cumpărătorului/Utilizatorului cu Termenii și Condițiile (acest document) afișate pe acest Site. Dacă oricare dintre clauzele de mai jos va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 • magicbowl.ro – este proprietate a SC PRIMUL VIS  S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în jud.Cluj, loc. Huedin, Strada Campului 7 C, România, având număr de ordine în Registrul Comerțului J12/816 /2014, cod unic de înregistrare fiscală 32885512.
 • Imbrăcămintea Magicbowl – este gama de îmbrăcăminte comercializată de și aflată în proprietatea SC PRIMUL VIS SRL SRL.
 • Site – domeniul magicbowl.ro si subdomeniile acestuia.
 • Vânzător – magicbowl.ro, SC PRIMUL VIS SRL.
 • Cumpărător – persoană fizică sau persoană juridică care efectuează o Comandă, cu sau fără a-și crea cont pe magicbowl.ro
 • Comandă – Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa bunuri și servicii de pe Site.
 • Cont – secțiunea din Site (formată dintr-o adresă de e-mail, o parolă, numele/denumirea, datele și adresele de livrare și facturare, comenzile efectuate) care permite Cumpărătorului transmiterea comenzilor.
 • Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care navighează și culege informații de pe acest Site sau care se înregistrează pe acest Site prin finalizarea procesului de creare a contului, astfel, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice Site-ului din secțiunea Termeni și condiții.
 • Conținut
 • toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • conținutul oricărui material și/sau e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;
 • informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă;
 • date referitoare la Vânzător, sau alte date privilegiate ale acestuia.
 • Review– o evaluare scrisă de către deținătorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.
 • Rating– modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Utilizator/Client/Cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprimă sub forma de stele, fiecare produs putând primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna review-ului scris de Utilizator / Client / Cumpărător asupra unui produs sau serviciu.
 • Comentariu– apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.
 • Întrebare– formula de adresare către alți Utilizatori/Clienți/Cumpărători cu scopul de a obține informații despre produsele sau serviciile din pagina respectivă.
 • Răspuns– informație scrisă care este transmisă Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului care a adresat o Întrebare pe Site, pe pagina unui anumit produs. Răspunsul reprezintă o explicație oferită de un Utilizator/Client/Cumpărător unui alt Utilizator/Client/Cumpărător în cadrul unei discuții.
 • Document– prezentele Termene și Condiții.
 • Newsletter– mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor și/sau a promoțiilor desfășurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informațiile conținute de acesta.
 • Mesaje comerciale – mijloc de informare periodic, care poate fi sub formă de e-mail, mesaj SMS, mesagerie instant (WhatsApp, Viber, Messenger etc.) prin care Utilizatorului/Clientului i se aduc la cunoștință diverse informații referitoare la activitatea sa, comenzile sale sau la activitățile desfășurate de Vânzător

INFORMAȚII DESPRE COMENZI

Comenzile pot fi efectuate online, pe www.magicbowl.ro,  secțiunea Magazin.

Produsele oferite spre vânzare pe Site sunt noi și sunt însoțite de documente în conformitate cu legislația în vigoare.

Produsele lipsă din stoc vor fi marcate corespunzător pe Site. Se pot efectua pre-comenzi pentru aceste produse. Disponibilitatea stocului este afișată în timp real pe Site și se poate modifica oricând pe parcursul efectuării unei comenzi.

În cazul în care din Comandă lipsesc unul sau mai multe produse, Cumpărătorul va fi notificat telefonic sau prin email. Dacă în termen de 2 zile lucrătoare ,Cumpărătorul nu dă un răspuns sau nu poate fi contactat telefonic, Comanda va fi expediată ca atare. Produsul lipsă va trebui comandat din nou, Vânzătorul nu îl va expedia ulterior în mod automat.

Cumpărătorului îi revine obligația de a verifica Comanda primită și de a notifica Vânzătorul în termen de cel mult 14 zile, în cazul în care a constatat diferențe sau erori. Notificările trimise după acest termen nu vor fi luate în considerare.

Pentru motive justificate, magicbowl.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi, sau la unele din modalitățile de plată/livrare, sau de a refuza onorarea unei comenzi, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau activității Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel magicbowl.ro.

În cazul clienților care au un istoric de prejudiciere a magicbowl.ro prin diverse metode (incluzând, dar fără a se limita la, refuzuri repetate ale preluării coletelor), magicbowl.ro își rezervă dreptul de a condiționa livrarea comenzilor prin efectuarea plății în AVANS de către Cumpărător.

Modificarea unei comenzi

Comanda unui Cumpărător poate fi modificată la cerere, în cel mai scurt timp de la plasarea ei. Detaliile specifice vor fi discutate la momentul respectiv, pentru a se ajunge la soluția cea ma avantajoasă pentru toate părțile implicate.

Mențiuni:

 • în cazul în care o Comandă este în curs de expediere, nu mai este posibilă modificarea ei;
 • orice adăugare de produse la o Comandă care a fost deja împachetată sau expediată, va fi tratată exclusiv ca o comandă nouă, cu toate liniile directoare aplicabile, fără legătură cu comanda precedentă;
 • în cazul în care Cumpărătorul efectuează mai multe comenzi ce urmează a fi prelucrate în aceeași zi: Vânzătorul va cumula acele comenzi, respectiv le va prelucra și expedia împreună.

Renunțarea la comandă

 • în cazul în care comanda a fost plătită, fără a fi expediată: pentru anularea unei comenzi a cărei contravaloare a fost deja achitată, Vânzătorul va returna către Cumpărător suma plătită;
 • în cazul în care comanda a fost plătită și expediată: o astfel de comandă nu se poate anula. Dacă preluarea de către Cumpărător este refuzată, Vânzătorul va percepe  întregul cost al transportului (Vânzătorul va returna Cumpărătorului suma comenzii, mai puțin taxa de transport tur-retur);
 • în cazul în care comanda a fost expediată, dar nu a fost plătită: o astfel de comandă nu se poate anula. Dacă preluarea de către Cumpărător este refuzată, Vânzătorul va percepe  întregul cost al transportului și va condiționa livrarea comenzilor viitoare către respectivul Cumpărător prin efectuarea plății comenzii în avans de către Cumpărător
 • în cazul în care comanda nu a fost plătită și nici expediată: nu se percepe nicio taxă.

Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele cazuri:

– neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;

– invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de magicbowl.ro, în cazul plății online;

– datele furnizate de către Client/Cumpărător pe Site sunt incomplete și/sau incorecte.

În cazul în care un Bun și/sau Serviciu, comandat de către Cumpărător și achitat online cu card bancar, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt și va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (șapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoștință acest fapt.

Politica de aprovizionare ne ajută să oferim cele mai bune produse la prețuri corecte, competitive.

Prețurile afișate pe Site sunt cele mai mici prețuri pe care le putem oferi pentru fiecare produs la volumul indicat. Dacă sunteți interesat de a primi prețuri mai mici pentru volume mai mari decât cele prezentate pe site, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la office@magicbowl.ro

Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt neaparat cumulative. De regulă, se aplică reducerea cu valoarea cea mai mare. Toate promoțiile și reducerile de preț prezente pe Site sunt valabile în limita stocului.

Toate prețurile afișate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și sunt cele finale de achiziție. Prețul de achiziție prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul achiziției.

Prețurile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistemul site-ului și vor fi afişate la finalizarea comenzii.

Modalități de plată:

Prețul prezentat pe site este cel de achiziție, nu se adaugă alte costuri, decât contravaloarea transportului, după caz.

Plata produselor se poate efectua prin:

 • sistem ramburs – numerar/cash la livrarea produsului

LIVRARE

Livrarea comenzilor se face prin curier.

Taxa de transport este valabilă pentru orice localitate din România. Livrările se efectuează de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 17.00.

Momentan nu livrăm în alte țări în afară de România.

Timpul de transport nu depinde de magicbowl.ro, este în totalitate responsabilitatea curierului.

Toate comenzile plasate pe site până la ora 13.00 a fiecărei zile, sunt procesate și trimise in termen de maxim 7 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

Nu ne asumăm întârzierile datorate aglomerării transporturilor în perioade aglomerate din an (de ex. în preajma sărbătorilor de iarnă sau de Paști, etc.)

În cazul în care Cumpărătorul nu este găsit la adresa specificată în Comandă, curierul/ transportatorul va apela Cumpărătorul prin telefon sau va reveni încă o dată la adresă. Dacă nu s-a putut livra Comanda la Cumpărător, coletul va fi returnat la Vânzător în termen de câteva zile.

Pentru comenzi mai grele sau mai mari, magicbowl.ro își rezervă dreptul de a modifica taxa de transport, dar Cumpărătorul va fi contactat pentru aprobare înainte de procesarea Comenzii.

Agenții de curierat și transport marfă nu asigură reglarea temperaturii în funcție de sezon în vehiculele de transport. Acest lucru nu va afecta integritatea produsului.

magicbowl.ro își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze expedierea Comenzii dacă aceasta nu poate fi onorată din motive independente de magicbowl.ro, care includ: incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, război, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzanțelor legii românești. Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de magicbowl.ro față de Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare, este valoarea sumei încasate de magicbowl.ro de la Cumpărător, în cazul în care s-a încasat vreo sumă înainte de livrarea coletului.